Resim kapat

iconYeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı
iconBalıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 16 Eylül`de Toplanıyor
iconBüyükşehir`in 1/100000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Anlatıldı
iconBüyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kooperatif Başkanlarıyla Görüştü
iconTanıtım Günleri Başladı
iconBalıkesir Tanıtım Günleri Başlıyor
iconNevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkan Uğur`u Ziyaret Etti
iconYol Çalışması Hız Kazandı
iconBüyükşehir`den Burhaniye`ye Amfi Tiyatro Desteği
iconBüyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Erdek-Avşa-Marmara Adası-Tekirdağ Deniz Otobüsü Seferlerini Başlattı
iconPlevne ve Gaziosmanpaşa`yı Birleştiriyoruz
iconBalıkesir Büyükşehir Belediyesi Engellilere Akülü Araç Dağıttı
iconAltıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kurtuluş Haftası Etkinlikleri`ne Başkan Uğur`u Davet Etti
iconSavaştepe Madenciler Derneği`nden Başkan Uğur `a Teşekkür Ziyareti
iconBaşkan Uğur, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Erdem`i Ziyaret Etti
iconBaşkan Uğur, Astsubay Meslek Yüksek Okulu Diploma Törenine Katıldı
icon30 Ağustos Zafer Bayramı Balıkesir`de Coşkuyla Kutlandı
iconBaşkan Uğur,İnceleme Gezilerine Helikopterle Devam Etti
iconBaşkan Uğur; "Kıyı Şeridimizi Geliştirmeyi ve Daha Çekici Hale Getirmeyi Hedefliyoruz"
iconBalıkesirli Kickboks Şampiyonları Başkan Uğur`u Ziyaret Etti
iconJandarma Kurmay Albay Ömer Arık Başkan Uğur`u Makamında Ziyaret Etti
iconBaşkan Uğur Dursunbey`de
iconBaşkan Uğur, İstanbul Halk Ekmek Tesisleri`ni İnceledi
iconBaşkan Uğur, Çalışmaları Yerinde İnceledi
iconHava Pilot Kurmay Albay İshak Dayıoğlu Başkan Uğur`u Makamında Ziyaret Etti
iconBaşkan Uğur "Önceliğimiz Çevre" Diyerek Altınoluk`taki Çalışmalara Katıldı
iconBaşpehlivan İsmail Balaban Altın Kemerini Başkan Uğur`dan Aldı
iconBaşkan Uğur:" Turizmin 12 Aya Yayılması İçin Çalışacağız"
iconÇay Deresi`nin Temizlik Çalışmaları Başladı
1 2 3 4

Prestij Projeler Stratejik Plana Dahil Edildi

Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
icon
Resim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un seçim öncesi vaat ettiği “Çay Deresi Islahı” ve “Göl Park” projesinin çalışmaları için ilk adım mecliste atıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulan önergeyle bu iki proje Stratejik Plana dahil edildi. Fırıntaş’ın kaliteli ve ucuz ekmek üretmesi amacıyla Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılması planlanan fabrika için Başkan Uğur ve Encümene yetki verildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında yapılan Meclis toplantısı yoklama ve açılışla başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı gündem maddeleri görüşmeleri öncesi meclis üyeleri tarafından sunulan önergeler kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Alanlarının belirlenmesi,  “Göl Park” projesi ve Çay Deresi Islahıyla ilgili konular Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında geçen Eylül ayı gündeminde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karesi İlçesi Ege Mahallesi’nde yer alan Karesi AVM’deki 8 dükkan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği olarak hizmet vermesi için Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne tahsis edildi.

OSB’ye Ekmek Fabrikası
Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Fırıntaş A.Ş’nin kaliteli hizmet vermesi için Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulması planlanan fabrikanın yerinin tahsisi, kiralama, satın alma vb. işlemleri için yapılan görüşmede Başkan Ahmet Edip Uğur ve Belediye Encümeni’ne yetki verildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyonu, Stratejik Planlamaya dahil konuları iki gün boyunca yapacağı çalışma sonrasında Büyükşehir Belediye Meclisi 18 Eylül Perşembe günü tek gündem maddesiyle yeniden toplanacak.

Haber Tarihi : 9/16/2014 4:54:01 PM

Ana Sayfa | Rss | E-Belediye | Kent Rehberi | Site Haritası | İletişim