iconÇay Deresi Islahı 3 Aralık`ta
iconÇerkezler Başkan Uğur`u Bağırlarına Bastı
iconPlan ve Bütçe Komisyonu 2015`in Bütçesini Hazırlıyor
iconYıldızlarda Şampiyon Plevne Gençlik
iconBaşkan Uğur, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Tanıtım Derneği`nin Aşure Günü Etkinliği`ne Katıldı
iconKent Estetiği Dairesi Başkanlığı Kuruldu
iconMahalle Ligi Gençler Kategorisi`nde Şampiyon Gümüş Spor
iconTürkiye Cumhuriyeti`nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 76. Yıldönümünde Saygıyla Anıldı
iconGaziosmanpaşa İle Plevne Mahalleleri Altgeçitle Birleşti
iconBüyükşehir Belediyesi Personeli Almanya`da Düzenlenen Uluslararası Döngüsel Ekonomi Konferansı`na katıldı
iconCumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanımız A. Edip Uğur`u Makamında Kabul Etti
iconBaşbakan Büyükşehir Belediye Başkanları İle Buluştu
iconBaşkan Uğur RES Açılışı Yaptı
iconBaşkan Uğur`dan Tekerlekli Basketbol Takımı`na Moral Ziyareti
iconBüyükşehir Belediyesi`nden Sokak Hayvanları İçin 15 Milyon TL`lik Yatırım
iconBaşkan Uğur Talimatı Verdi; Vatandaş Artık Dışarıda Beklemeyecek
1 2 3 4 5 6 7

Çay Deresi Islahı 3 Aralık`ta

Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
icon
Resim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’la birlikte 1. Sakarya Mahallesi’nde yer alan Beş Kahvelere ziyarette bulundu.

Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Hocaoğlu, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve Karesi Belediye Meclis üyelerinin yer aldığı ziyarette vatandaşlar Başkan Uğur’u sıcak bir şekilde karşıladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Uğur, Balıkesir’e değer katacak prestij projeler arasında yer alan Çay Deresi Islahı Projesi’nin 3 Aralık tarihinde ihaleye çıkacağını ifade etti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Çay Deresi Islahı Projesi için 180 Milyon TL bütçe ayırdığını kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 2015 yılının Mart ayı itibariyle projenin başlayacağını vurguladı. Atatürk Parkı’ndan Çamlık Tepesi’ne teleferik yapmayı planladıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Uğur, “Balıkesir’de vatandaşlarımızın Atatürk Parkı’ndan Çamlık Tepesi’ne teleferikle ulaşmasını istiyoruz. Bu proje öncesinde vatandaşlara anket yaptık. Halkımızın teleferik projesiyle ilgili görüş ve isteklerini aldık. Uludağ’ın teleferiğini yapan firmayla görüştük” dedi.

“Her yıl 850 kilometre yol yapacağız”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılı bütçesinin 650 milyon TL olarak mecliste kabul edildiğine dikkat çeken Başkan Uğur, bütçenin 350 milyon TL’sini yol yapımı için kullanacaklarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Kanunu’yla birlikte mahalle statüsü kazanan köylerin yollarını yeniden yapacaklarını belirten Başkan Uğur, hedeflerinin her yıl 850 kilometre yol yapmak olduğunu ifade etti. Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Edip Uğur, gelecek nesillere daha iyi bir Balıkesir bırakmak için sağlam projelerle çalışacaklarını söyledi.

Haber Tarihi : 11/26/2014 5:08:01 PM

Ana Sayfa | Rss | E-Belediye | Kent Rehberi | Site Haritası | İletişim