iconBüyükşehir`in Minik Konukları
iconBüyükşehir Belediyesi Prestij Projelerini Hayata Geçiriyor
iconBASKİ`den Su Faturası ve Abonelik İşlemleri İçin Yeni Hizmet Binası
iconBaşkan Vekili Orkan Tekerlekli Basketbol Takımı`nı Ziyaret Etti
iconBalıkesir Tabip Odası Yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur`u Ziyaret Etti
iconBaşkan Vekili Orkan, "Tarım Ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisine Katıldı
iconBüyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
iconBüyükşehir Belediyesi`nden Amatörlere Malzeme Desteği
iconBaşkan Uğur Burhaniyeli Dolmuş Taksicileri Dinledi
iconİl Müftüsü Turgut Açari Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur`u Makamında Ziyaret Etti
iconBYEGM`den Büyükşehir Belediye Başkanımızı Ziyaret
iconBaşkan Uğur Kırımlı Ailesi`nin Acısını Paylaştı
iconAlt Geçitte Sona Gelindi
iconBarkır`ı Son Yolculuğuna Uğurladık
iconVali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bisikletçilerle Pedal Çevirdi
iconBüyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Karesi Belediyesi`nin Düzenlediği Konser Gecesine Onur Konuğu Olarak Katıldı
iconBüyükşehir Belediyesi`nin Kazdağları`ndaki Turizm Hamlesine Uluslararası Destek
iconKomutanlardan Başkan Uğur`a Ziyaret
iconİl Protokolü İle Basın Maçta Bir Araya Geldi
iconZeytin Sineğiyle Mücadelede 882 Bin 500 Dekar Alan İlaçlandı
iconMahalle Ligi Futbol Turnuvası Mahalle Fikstürleri Çekildi
iconSivrisinek ve Karasinekle Mücadele Başarıyla Tamamlandı
iconBaşkan Uğur Bayramlaşmaya Katıldı
iconMahalle Ligi Heyecanı Başladı
icon"Balıkesir`in Değerlerine Sahip Çıkıyoruz"
iconBaşkan Uğur`dan Komutanlara İade-i Ziyaret
iconBüyükşehir ile İşkur Arasında İstihdam Protokolü İmzalandı
iconBaşkan Uğur Vali Yaman`ı Karşıladı
iconHayvan Pazarı Kurbana Hazır
1 2 3 4 5

Büyükşehir`in Minik Konukları

Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
icon
Resim

Balıkesir Atatürk İlkokulu’nda öğrenim gören bir grup öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u makamında ziyaret etti.

Atatürk İlkokulu 4/A şubesinde öğrenim gören 6 öğrenci, seçim çalışmalarıyla ilgili yürüttükleri kampanya çerçevesinde protokol ziyaretlerinde bulundular. Sınıf başkanı olan Damla Yılmaz, bu yıl Atatürk İlkokulu’nun öğrenci temsilciliğine de aday olduğunu, ekip arkadaşlarıyla birlikte temsilcilik seçimi için birlikte çalışma yaptıklarını anlattı. Minik öğrencileri makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirtirken, çalışmalarından dolayı da öğrencileri kutladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, öğrencilerden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın okul temsilciliğine aday olan 4/A şubesinin de temsilcisi kızı Damla Yılmaz’a seçim çalışmasında başarılar diledi. Öğrencilere ziyaretin anısına Büyükşehir logolu şapka, kalem, bloknot ve kitap setinden oluşan hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, teker teker öpüp sohbet ettiği minik misafirleriyle bir de hatıra fotoğrafı çekildi.

Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Damla Yılmaz, İzem Elif Ölçer, Gülse Özdemir, Oğuzhan Yörükoğlu, Sude Akay ve Berra Aydoğan Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile tanışmaktan ve makamında misafiri olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Haber Tarihi : 10/20/1914 5:39:21 PM

Ana Sayfa | Rss | E-Belediye | Kent Rehberi | Site Haritası | İletişim