Resim kapat

HABERLER

icon"Stratejik Planımızı Birlikte Hazırlayalım" adlı toplantı Salih Tozan`da gerçekleşti
iconBalıkesir itfaiyesi, afetlerde doğru ve etkin müdahale için gerekli çalışmalarına devam ediyor
iconBüyükşehir`in Ramazan Etkinlikleri İlgi Gördü
iconBüyükşehir Belediyesi Sokak İftarları devam ediyor
iconBaşkan Uğur ve ekibi muhtarlarla bir araya geldi
iconBüyükşehir Belediyesi, Dünya Yetimler Günü`nde Kardeşlik İftarı düzenledi
iconRamazan Konserleri`nin ilki beğeni ile izlendi
iconBalıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 9 Temmuz`da toplanıyor
iconYeni alınan araçlarla Balıkesir İtfaiyesi daha etkin
iconUlaşım Koordinasyon Merkezi`nin ilk toplantısı bugün gerçekleşti
iconBalıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından `Sürdürülebilir Atık Yönetimi Çalıştayı` düzenlendi
iconAltıeylül Belediyesi Logosunu Seçiyor
iconBaşkan Uğur, Dursunbey Tamet Et Entegre Tesisi`nin açılışına katıldı
iconÜnlü sanatçı Coşkuner`den Uğur`a hayırlı ziyaret
iconUlusal Hava Kirliliği Emisyon Projesi Toplantısı Düzenlendi
iconBaşkan Uğur, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
iconBaşkan A. Edip Uğur`dan Kandil mesajı
iconBaşbakan Yardımcısı Emrullah İşler`den Başkan Uğur`a ziyaret
iconBalıkesirli gençler yaz spor okullarında buluşacak
iconDünya Çevre Günü`nde anlamlı açılış
iconBalıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 11 Haziran`da toplanacak
iconBalıkesir Büyükşehir Belediyespor`da yönetim değişikliği
iconSinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları hız kazandı
iconBalıkesir Büyükşehir Belediyesi yeni logosunu arıyor
iconOnlar yalnız değil
iconRecep Tayyip Erdoğan`dan Uğur`a ziyaret
icon"DASK Anadolu Buluşmaları" Balıkesir`den başlıyor
iconBaşkan A. Edip Uğur`dan Kandil mesajı
iconBalkes`e Bursa Büyükşehir`den tam destek
iconBaşkan Uğur; "Ülkemiz genç ve dinamik nüfusuyla, çok daha parlak başarılara imza atacaktır"
1 2

Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
icon
Resim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2014-2019 yılı stratejik planının hazırlanmasında Balıkesir’in görüş ve önerilerine de yer vermek amacıyla “Stratejik Planımızı Birlikte Hazırlayalım” adlı toplantı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından stratejik planın hazırlanmasında Balıkesir’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların görüşlerinin alınması amacıyla Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, bazı ilçe belediye başkanları, Genel Sekreter Ali Osman Sali, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur yaptı. Konuşmasında katılımcı ve çoğulcu demokrasinin gereği olarak Balıkesir’in geleceğinin planlanmasında Balıkesir halkının ve yerel dinamiklerin görüşlerine önem verdiklerini belirten Başkan Uğur, “Yerel yönetimler, günümüzde şehirleri, artık o eski klasik yöntemlerle, değil, halkın ortak aklının da içinde olduğu, beş yıllık faaliyet dilimlerini içeren ciddi stratejik planlama yöntemleri ile yönetiyorlar. Ve biz, katılımcı ve çoğulcu demokrasinin gereği olarak, bu şehrin geleceğinin planlanmasında, Balıkesir halkının rolüne ve yerel dinamiklerin önemine içtenlikle inanıyoruz. Birlikte yaşadığımız bu şehrin sorunlarına birlikte çözüm bulmak, en iyi ve en doğru çözümlere birlikte ulaşmak ve varılan noktadan memnuniyet duymak hepimizin hakkıdır.Ben, hayal ettiğimiz Balıkesir’in; tüm siyasilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, oda ve borsalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumumuzun tüm kesimlerinin birlik ve beraberlik içinde, 2023 Vizyonu doğrultusunda kendisine parlak bir gelecek inşa edeceğine ve hak ettiği yeri alacağına inanıyorum” dedi.Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2019 yılı stratejik planının hazırlanmasında Balıkesir’de yaşayan herkesin fikir ve görüşlerine önem verdiklerini belirten Başkan Uğur, “Büyükşehir’in stratejik planını yaparken, siz değerli katılımcılarımızın da konuyla ilgili fikirlerini almak, önerilerini değerlendirmek istiyoruz. Bilgi, birikim ve deneyimlerinizden doğan değerli fikirleriniz, Büyükşehir’in stratejik planında hayat bulacak ve şehrimizi yepyeni ve umut dolu bir geleceğe taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Uğur’un konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali bir konuşma yaparak stratejik planın yasal bir zorunluluk olduğunu belirtti ve “Stratejik plan, bir kurumun ilerlemesi ve hedeflerine ulaşabilmesi için gereklidir. Şehrimizin ihtiyaçları ve halkımızın beklentilerini öncelikli gördüğümüz stratejik planlama çalışmalarımızda temel yaklaşımımız, çoğulcu katılımcılıktır. Bu nedenle; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Stratejik Planı’nın hazırlanmasında, “Hayal ettiğimiz Balıkesir nasıl olmalıdır?” sorusuna, siz değerli katılımcılarla birlikte cevap arayacağız” dedi. Toplantıda ayrıca, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram da söz alarak Balıkesir Su kanalizasyon İdaresi’nin (BASKİ)’nin hazırlayacağı stratejik plan hakkında bilgiler verdi.Açılış konuşmalarının ardından stratejik plan ekibinde görevli personel Derya Solak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi stratejik planlama süreci ve Balıkesir’in mevcut durum analizi için gerekli olan genel verileri hakkında katılımcıları bir sunum eşliğinde bilgilendirdi.

Toplantı sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur katılımcılara söz hakkı vererek hazırlanacak stratejik plan ile ilgili görüş ve önerileri aldı. Genel Sekreter Ali Osman Sali ve BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ile birlikte katılımcıların taleplerini değerlendiren Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak stratejik planın hazırlanmasında toplantıda dile getirilen görüş ve önerilere büyük önem verdiklerini belirterek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi

Haber Tarihi : 7/21/2014 5:07:00 PM

Ana Sayfa | Rss | E-Belediye | Kent Rehberi | Site Haritası | İletişim