Savaştepe Toplu Temel Atma ve Açılış Törenleri

ulasim

Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz tarafından en başından itibaren bütün ilçelerimizde başlatılan yatırım ve hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde süren şehrimizdeki yatırım, proje ve çalışmalar kapsamında Savaştepe ilçemizde de önemli işler yapılmakta, bu ilçemiz de önemli alt ve üst yapı hizmetlerine kavuşturulmaktadır. Bu kapsamda, yarın (8 Nisan 2017 Cumartesi günü) Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur'un katılımlarıyla Savaştepe ilçemizde bir dizi temel atma ve açılış törenleri gerçekleştirilecektir. Savaştepe Belediye ziyaretiyle başlayıp toplu temel atma ve açılış törenlerinin yapılacağı programımıza tüm halkımız davetlidir.

SAVAŞTEPE  TOPLU TEMEL ATMA VE AÇILIŞ TÖRENLERİ

Saat: 11.30      Savaştepe Belediyesi ziyaret.
Saat: 12.00      Kanalizasyon Şebeke ve Atıksu Arıtma Tesisi Temel Atma Töreni.
Saat: 13.00      Pazaryeri Temel Atma Töreni.
Saat: 13.30      Yemek Molası.
Saat: 14.30      Meslek Lisesi Atölye Binası Açılışı.
Saat: 15.00      Sarıbeyler Düğün Salonu Açılışı.

İlgili dokümanı indirmek için tıklayınız.