Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Büyükşehir'de

ulasim 27.11.2017

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir programı kapsamında ilk olarak Ordudonatım Okulu Komutanlığı’nda gerçekleşen Milli Güvenlik Akademisi’nin mezuniyet programına ardından Kurtdereli Kapalı Spor Salonu önündeki kalabalığa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısına katıldıktan sonra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan günün son ziyaretini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne yaptı.

Erdoğan belediye binası etrafında kendisini bekleyen vatandaşların yanına gitti, sohbet etti, dert dinledi. Vatandaşların büyük sevgi seli ile karşılayan Erdoğan daha sonra Büyükşehir Belediyesi girişinde kendisini bekleyen Minik Recep Tayyip ile ablası Emine Erdoğan’dan çiçek aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra belediyede şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun torunu Mert’i seven, onunla yakından ilgilenen Erdoğan Fatih-Başak Kafaoğlu’nu çiftini tebrik etti. Başkan Zekai Kafaoğlu ziyaret anısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tablo hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Kafaoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ziyaret anısına ilçe belediye başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyarette yaptığı konuşmada Balıkesir ziyaretinden çok mutlu olduğunu, keyif aldığını, Balıkesir halkının yakından gösterdiği ilgi ve alakasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Rize’nin ardından Balıkesir’de hem vatandaşların hem de teşkilatın coşkusunu unutmayacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ziyareti programı 50 dakika sürdü.