TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Büyükşehir’de

ulasim 09.03.2017

Balıkesir’de bir dizi programa katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi giriş katında sergilenen Büyükşehir vizyon projelerini inceleyen Hisarcıklıoğlu, Başkan Uğur’dan projeler hakkında bilgi aldı. Vizyon projelerin Balıkesir’e değer katacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, Başkan Uğur’u tebrik ederek projeleri övdü.

Daha sonra Başkan Uğur’a konuk olan Hisarcıklıoğlu, Başkan Uğur’a dede Korkut hikayelerinin yer aldığı bir kitap hediye etti. Başkan Uğur da Hisarcıklıoğlu’na Büyükşehir Belediyesi tarafından Darphaneye bastırılan hatıra parayı ve zeytinyağı hediye etti. Ziyarette Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler’de yer aldı.