Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi, 9336 Ada, 2 Parselde Uygulanan Arsa ve Arazi Düzenlemesine Ait İmar Sıralı Dağıtım Cetvelleri ve Parselasyon Planı Çalışmaları
03.03.2021

3194 sayılı İmar Kanunun 18. ve 19. maddeleri uyarınca İlimiz Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi, 9336 ada, 2 parselde uygulanan Arsa ve Arazi Düzenlemesine ait İmar Sıralı Dağıtım Cetvelleri ve Parselasyon Planı  Çalışmaları tamamlanmıştır.

Söz konusu İmar Uygulama Sahasına ait düzenlenen Askı İlanı Cetveli, İmar Sıralı Dağıtım Cetveli ve Parselasyon Planına ait ekler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı İlan Panosunda, Zabıta Dairesi Başkanlığı İlan Panosunda; Karesi Belediyesi İlan Panosunda; Paşaalanı Muhtarlığında mahalle halkının tetkik edebileceği bir yere asılarak ilan edilecektir.

3194 sayılı İmar Kanunun 18. ve 19. maddeleri uyarınca İlimiz Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi, 9336 ada, 2 parselde uygulanan Arsa ve Arazi Düzenlemesine ait çalışma Belediyemiz web sayfasında sayısal ortamda 03.03.2021 ila 02.04.2021 tarihleri arasında 30 (otuz) gün süre ile duyurulacak olup, olası itirazlar Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına yapılabilecektir.