icon-cloud.svg
17
°
logo-2.png
cloud.png
17
°
Toplu Taşıma Araçları Dezenfekte Ediliyor
06.11.2017

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplu taşımada yolculuk yapan vatandaşların bulaşıcı hastalıklardan korunması amaçlı olarak bünyesindeki tüm araçların dezenfekte işlemlerini yapıyor.

Temizlik çalışmalarında özellikle vatandaşların temas ettiği bölgelerin dezenfekte edilmesi sağlanıyor. Bu kapsamda şoför ve yolcu koltukları, tutamaçları, camları, butonları ve havandırma çıkışları özel dezenfeksiyon ürünleri ile dezenfekte ediliyor. Dezenfekte işlemlerinde, Sağlık Bakanlığı onaylı, doğa dostu ve insan sağlığına zarar vermeyen ürünler kullanılıyor. Kullanılan dezenfeksiyon ürünleri üç hafta süreyle etkilerini koruyor. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşların temiz araç ve hijyenik bir ortamda seyehat etmelerinin sağlanması adına araçların iç ve dış temizliklerinin her gün, iç dezenfeksiyon işlemlerinin ise üç haftada bir olmak üzere yıl boyunca yapılmaya devam edildiğini belirtti. 

HABER GÖRSELLERİ