"10 Ocak Tarım Haftası" Paneli Düzenleniyor
07.01.2020

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü katkılarıyla hazırlanan Tarımsal Öğretimin 174. yılı nedeniyle gerçekleştirilecek olan “10 Ocak Tarım Haftası” kapsamında; İlimizde tarımsal ve tarıma dayalı ürün ihracatı yapan firma temsilcilerinin kendi başarı hikayelerini anlatan, faaliyetlerini özetleyen sunumları ve konuşmalarının olacağı bir panel düzenlenecektir.

10 Ocak 2020 tarihinde Avlu Kongre Merkezi Fatih Salonu'nda saat 14:30'da tarım fotoğrafları sergisi ve stant ziyareti ile başlayan program saat 15:00'de panel ile devam edecektir.

Tarımsal açıdan Türkiye'de Balıkesir’in yeri ve potansiyeli de dikkate alınarak ilimizin farkındalığının ortaya konulacağı bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir.