Kent Genelinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Sürüyor
05.12.2019

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Saha taramalarında ortaya çıkan sorunlara anında müdahale eden ekipler; ana yol ve kent girişlerinde çalışmalarına devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı temizlik ve bakım ekipleri şehir genelinde ana yol ve kent girişlerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin estetik görünümünün bozulmaması için park, yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarını yürüten ekipler, saha taramalarında ortaya çıkan olumsuzluklara da anında müdahale ediyor. Kenti yaşanabilir halde tutan yol, kaldırım gibi unsurların 7/24 temizlik ve bakımını gerçekleştiren Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri her gün Balıkesir’in değişik bölgelerinde gerçekleştirdiği çalışmalarla kentin temiz, hijyenik ve estetik görünümünü korumaya gayret gösteriyor.