icon-cloud.svg
17
°
logo-2.png
cloud.png
17
°
Büyükşehir’de Bayram Mesaisi
25.05.2020

Sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, saha çalışmalarını tüm hızıyla gerçekleştiriyor. Bayram mesaisi yapan ekipler; yeşil alanlarda ve sahillerde temizlik ve rehabilite çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını il genelinde sürdürüyor. Ramazan Bayramı’nda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında tam kadro sahada yoğun bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, kentte bulunan camilerin bahçelerinde yabani ot temizliği gerçekleştirdi.

HALK SAĞLIĞI VE ESTETİK GÖRÜNÜM ÖN PLANDA

Cami bahçelerinin yanı sıra; park, bahçe, bulvar ve caddelerdeki refüj ve yan bantlarda da gerçekleştirilen yabani ot temizliğiyle çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesi sağlanırken, şehir daha estetik bir görünüme de kavuşturuluyor. Yapılan çalışmalarda gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor.

SAHİLLER SEZONA HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahillerde; kum eleme, temizlik ve rehabilite çalışmalarına da hız verdi. Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu Ramazan Bayramı’nda; Ayvalık Badavut bölgesi ile Edremit Akçay ve Zeytinli Mahallelerinde kum eleme, Erdek Ocaklar Mahallesi kıyı ve sahil alanında ise temizlik ve rehabilite çalışması gerçekleştirildi.

HABER GÖRSELLERİ