icon-cloud.svg
17
°
logo-2.png
cloud.png
17
°
Başkan Yılmaz’dan Yeni Yıl Mesajı
31.12.2020

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz'ın mesajı şöyledir:

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Acı olayları, güzel anıları ve mutlulukları bir arada yaşadığımız bir yılı daha geride bırakıyor ve yeni yıla merhaba demenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyayı saran KOVİD-19 salgını gölgesinde geçirdiğimiz 2020; ülkemizi derinden etkileyen çığ, yangın, deprem gibi doğal afetler karşısında millet olarak birbirimize kenetlenişimize, sağduyumuza ve bu acıların üstesinden gelişimize tanıklık etmiştir. Bir taraftan kendi yaralarımızı sarmaya çalışırken diğer taraftan da dünya milletlerinin acılarına merhem olmaya çalışan aziz milletimizin duyarlılığını ve mazluma ve mağdura yardım eli uzatmada dünyaya örnek teşkil eden tutumunu da yakından gördüğümüz bu yılda, askeri başarılarımız, doğalgaz keşfimiz, milli araba hamlelerimiz gibi gelişen ve büyüyen Türkiye olma yolunda emin adımlarla yürüyüşümüz, dünya tarihinin sayfalarında altın harflerle yerini almıştır.

2020 yılı, hemşehrilerimizin bütün sorunlarıyla yakından ilgilenerek bu sorunların çözümü için özveriyle çalıştığımız bir yıl oldu. Bu yıl, bölgesinde parlayan bir şehir inşa etme çabalarımızın yanında şehrimizin her köşesine hizmet götürme gayretlerimizle dolu bir yıl oldu. 2020 yılı boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak her dakika hemşehrilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık. Yeni projeler ve müjdeli haberlerle karşılıyor olduğumuz yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek Balıkesir’imizin Ege kıyısından Marmara kıyısına, kırsal mahallelerinden merkez mahallelerine, özetle 14.583 metrekaresine hizmet götürmeye devam edeceğiz ve şehrimizi her yönden ileri götürmenin uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

Esnafımızla çiftçimizle, sporcumuzla sanatçımızla, işçimizle memurumuzla, farklı sektörlerde çalışanlarımızla; genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle önceden olduğu gibi bu yıl da Balıkesir’imizi daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda hep beraber el ele gönül gönüle vererek çalışacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılının ülkemize ve şehrimize güzellik ve mutluluk getirmesini temenni ediyor; KOVİD-19 salgını başta olmak üzere tüm dertlerin, hastalıkların, hüzünlerin, kötülüklerin, her türlü şiddetin ve zulmün geride kaldığı bir yıl olmasını ümit ediyorum.

Yeni yılımız kutlu olsun!"

HABER GÖRSELLERİ