Oyun Karavanı Balıkesir’den Yola Çıktı
22.09.2023

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Çocuk Oyunları Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde hazırlanan Oyun Karavanı, deprem bölgesine gitmek için Balıkesir’den yola çıktı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Çocuk Oyunları Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde hazırlanan “Oyun Karavanı Yollarda Deprem Bölgesi” 2. Turnesine, Atatürk Stadyumu önünden uğurlandı. “Çocuklar Oyunsuz Kalmasın” sloganıyla başlatılan proje kapsamında Balıkesir’den yola çıkan Oyun Karavanı’nın ilk durağı 25 Eylül günü Hatay olacak. Hatay’ın ardından sırasıyla; Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır illerini ziyaret edecek olan Oyun Karavanı toplamda 7 il, 15 ilçeyi ziyaret edecek.